Historien

Adventure for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel. Flere gange årligt tager en række deltagere afsted på tur for at få en oplevelse for livet og for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

Adventure for Charity har eksisteret siden 2015. I en del år har projektet været kendt som Climb / Run for Charity og turene handlede udelukkende om at bestige bjerge som f.eks. Kilimanjaro eller om at tilbagelægge kilometer i Sahara ørkenen.
Den dag i dag består Adventure for Charity af hele kategorier – Climb, Run og Trek og der er rig mulighed for at få en oplevelse for livet, hvad end man er til bjergbestigning i Rusland, ekspeditioner på Island eller løbeture i Chile.

Alle deltagere gennemgår et målrettet træningsforløb, og sammen trodser de iltfattig luft, stejle tinder, kuperet terræn, sandbanker og store gletsjere til fordel for den gode sag.

Som en del af Adventure for Charity, siger man ’ja’ til at gøre en aktiv forskel for indlagte børn i Danmark og som en del af turen samler alle deltagere sponsorater, mobilepay-donationer m.m. ind til Legeheltene.

Med på Adventure for Charity-turene har været en række kendte personer, højt profilerede erhvervsfolk og andre danskere. Bl.a. har sanger Joey Moe, TV-vært Cecilie Hother, tidl. håndboldspiller Rikke Hørlykke, TV- og radiovært Peter Falktoft, kok Thomas Rode og tidl. borgmester Pia Allerslev deltaget.

MEN! Adventure for Charity er for ALLE. Alle hold består af en masse forskellige personligheder, alle med hver deres baggrund og motivation for deltagelse. På trods af forskelligheder opstår der altid en helt fantastisk fællesskabsfølelse på turene og alle bliver en del af ’familien’.

adventure-for-charity
×
×

Kurv