Climb for Charity

Camilla Amstrup Sinai Trail oktober 2023

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 432095

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg har haft lejlighed til at følge Legeheltenes arbejde gennem de sidste 5 år og sikke en forskel, de har været med til at gøre på de danske hospitaler. At skabe leg og bevægelse for indlagte børn gavner både børnenes humør og deres fysik. De er med til at skabe et pusterum og afbræk i en til tider svær periode. Under Covid-19 nedlukningen, har legeheltene mange gange været den eneste adspredelse i en hverdag med meget lidt kontakt til andre. Det at kunne bidrage til legeheltenes fortsatte arbejde og samtidig udfordre mine egne grænser gennem en fantastisk tur gennem Sinais ørken er en perfekt kombination. Det lykkes kun med en målrettet indsats og en god forberedelse og jeg vil gøre alt for at leve op til at gennemføre hele turen. Denne gang bliver det sammen med mine 2 søstre og jeg ser frem til at dele denne oplevelse med dem. Jeg håber du vil være med til at støtte legeheltene og mig på denne rejse. Tusinde tak for dit bidrag.
Camilla Amstrup,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv