Climb for Charity

Henrik Sprechler Mt. Fuji august 2023

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 328852

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg har en baggrund som professionel soldat med udsendelse, har arbejdet for politiet, og konkurreret som fighter, hvor han bla. har vundet VM i Kick Boxing. Derudover er jeg en af pionererne inden for dansk CrossFit, og åbnede i 2006 det legendariske Butcher’s Lab i KBH. Til dagligt lever jeg af, at træne folk, drifte løbeevent’s på CopenHill samt arrangere Vandreture med udfordringer i HikingMonkey. Jeg glæder mig til nye udfordringer og ser frem til at prøve kræfter med turen til Japan. Og i allerhøjeste grad til at være med til at samle ind til et godt formål.
Henrik Sprechler,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv