Climb for Charity

Jette Bruun Søgaard Bojesen Sinai Trail marts 2023

Donationer
2

Indsamlet
700 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 273379

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Sinai Trail er for mig en fantastisk udfordring både fysisk og personligt, der samtidig støtter en rigtig god sag. En stor del af min fritid bliver brugt i naturen, hvor jeg elsker at vandre, cykle, løbe eller blot stoppe op og nyde. Derudover bruger jeg en del tid som frivillig i forskellige lokale foreninger og tiltag. Jeg vil rigtig gerne være med til at gøre en forskel også for Børneulykkesfonden og herunder Legeheltene. Men jeg kan ikke gøre det alene og har derfor brug for al den hjælp jeg kan få - så vi sammen kan hjælpe andre.
Jette Bruun Søgaard Bojesen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Per Bent Søgaard har doneret 500 kr.

Pia Brixen Nørgaard har doneret 200 kr.

×
×

Kurv