Climb for Charity

Karina Øer Sinai Trail marts 2023

Donationer
9

Indsamlet
1545 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 963481

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg har brug for din støtte. Hjælp mig med at samle penge ind til fordel for det fantastiske arbejde, som Børneulykkesfonden og Legeheltene udfører - tilglæde for indlagte børn. Der er 2 ting, som betyder noget helt særligt for mig – børn og naturen. Derfor er det helt naturligt for mig at være en del af initiativet ”Adventure for Charity”. Jeg hedder Karina og er mor til tre piger. Jeg bor i Borup sammen med deres far Morten, og nyder mit job som dagtilbudsleder i Køge Kommune. Jeg har altid brugt meget af min tid, både arbejdstid og fritid, i samvær med børn. Jeg brænder for at være med til at gøre en forskel for andre og derfor virker det helt naturligt for mig at hjælpe til. Jeg glæder mig til at vandre gennem Sinai, sammen med en masse andre engagerede mennesker. Er dog sikker på at vabler, trætte ben, tårer og grin også bliver en del af turen. Du kan støtte initiativet, og dermed give indlagte børn en bedre og sjovere hverdag, via mobilepay eller du kan blive sponsor for mig.
Karina Øer ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Ann-Mari Rossing har doneret 280,00
Annie Øer har doneret 140,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Marcus Thais Heller har doneret 25 kr.

Caroline Øer Søgaard har doneret 250 kr.

Pia Holst Oddershede har doneret 300 kr.

Kamilla Hansen har doneret 100 kr.

Vibeke Heitmann har doneret 100 kr.

Annie Øer har doneret 300 kr.

Karina Maria Carlsen Øer har doneret 50 kr.

×
×

Kurv