Climb for Charity

Linda Liebst Nielsen Sinai Trail marts 2023

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 212645

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er 49 år og arbejder som tryghedskonsulent, men derudover har jeg eget firma, der bla. tilbyder kriminalitetsforebyggende tiltag med civilsamfundet, frivillighed, konfliktmægling og vredeshåndtering. I min fritid løber jeg en del, men det er første gang, jeg skal på en vandretur, hvilket er fantastisk i den kulisse, der er i Sinai. Jeg ser frem til at opleve spændende nyt med et godt netværk, opleve en fantastisk natur og ikke mindst samle en masse penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene, som er et fantastisk initiativ, hvor pengene lige præcis går til at indlagte børn kan genfinde glæden ved leg og bevægelse. Jeg har brug for jeres hjælp til at nå i mål med at gøre en forskel, så support ved at støtte via mobilepay eller tryk på ”bliv sponsor”.
Linda Liebst Nielsen ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv