Deltagerne siger...

Island bør stå øverst på listen

Trekking over Island var en kæmpe oplevelse og en stor udfordring.
Der er på ingen måde tale om ‘a walk in the park’ og vi har alle lært om begrebet “icelandic flat’, der ofte involverer stejle bjergsider og en del op og ned, men det er det hele værd. Island byder på overdådige udsigter, vilde landskaber og det skøreste geologiske virvar af gletchere, vulkaner og varme kilder. 

Vi oplevede forår, sommer, efterår og vinter på få dage og havde alle årstidernes beklædningsgenstande i spil, fra huer og vanter til korte nederdele! Det er et spørgsmål, om man nogensinde kan vende sig til det iskolde vand, når floderne skal krydses, men det var hele oplevelsen værd – og vores fødder var så taknemmelige! 

Takket være de dygtigste guider fra Scandic Mountain Guides kom vi alle helskindede igennem de 150 km med de skønneste stop undervejs. Hvis man er til ture ‘off the beaten track’ bør Island absolut stå øverst på listen – og hvorfor ikke samtidig gøre noget godt og bidrage til
Børneulykkesfonden & Legeheltene. God tur! – Christina Schiøtt, deltager Iceland Expedition 150 km 

Christina L hjemmesiden
Signe bjerg

Man bliver bidt af det!

Min Climb for Charity tur var alt hvad jeg havde håbet på og samtidig alt andet end jeg havde kunnet forberede mig på. Når man bestiger et bjerg lærer man sig selv at kende på en helt ny måde.
Man får flyttet sine grænser, og prøvet sin stædighed af. Forud for min tur til Kilimanjaro i september 2018 havde jeg brugt meget energi på bjerget – og det farlige i at skulle afsted med en masse jeg ikke kendte. Men de mange mennesker jeg ikke kendte viste sig at være det magiske ved turen.
Når bjerget viste sig fra sin værste side var der altid nogle, der stod klar med opbakning eller et stykke slik. De mange timers gåtur hver dag blev nemt nedlagt med snakke om alt og ingenting, samtidig med, at der var plads til at gå i ro og nyde oplevelsen.
Jeg ville aldrig have haft oplevelsen på nogen anden måde. Man kan ikke beskrive sådan en oplevelse for nogle, der ikke har prøvet det, så det bedste af det hele var, at jeg hørte mine egne tanker og refleksioner komme ud af munden på nogle jeg kun havde kendt i en uges tid, og dén oplevelse vil vi for altid have sammen.
Det første jeg sagde efter min tur var – ‘det gør jeg ALDRIG igen!’.
I 2019 besteg jeg 3 af Atlasbjergenes toppe med mange af mine bjergvenner fra turen til Kilimanjaro. Så overvejer du en tur med Climb for Charity, så pas på – man bliver bidt af det! – Signe Juel Tange, deltager Kilimanjaro, Atlasbjergene

 

Det mest meningsfulde, jeg har gjort i mit liv

“At deltage i Climb for Charitys indsamling til Børneulykkesfonden er på listen over det mest meningsfulde jeg har gjort i mit liv!

At blive valgt ud til at bestige Kilimanjaro i september 2017 blev et vigtigt vendepunkt i mit personlige og professionelle liv, da det blev punktummet for en tid med stress og usikkerhed.
Det at blive “Ambassadør” og indsamler for Børneulykkesfonden og dens vigtige arbejde med at sikre aktive og glade børn, selv når de er syge og indlagte, skabte et nyt fokus for mig.
Jeg har selv børn, og kender til Fondens vigtige arbejde. Og at vise mine børn og ikke mindst mig selv, at et aktivt liv med mål, formål og gode venner, altid vil være essentielle værdier i vores liv -både som børn, og som voksen. 
Så grib chancen! Prøv kræfter med bjergene! Og støt et virkelig godt formål! Jeg gjorde gerne det hele igen❤️ Christina Nordstrand Tingleff, deltager Kilimanjaro, Atlasbjergene, Himalaya

Tingleff

Man bliver som én stor familie, der tager hånd om hinanden

“Da jeg ansøgte om at deltage i Climb for Charity og bestige Kilimanjaro havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om, hvad det ville indebære.
Jeg vidste, det ville blive hårdt, og at vi skulle træne meget, men jeg vidste ikke, hvilken fantastisk rejse jeg ville blive taget med på. Det var fedt at gå mod toppen uden nogen former for kontakt til omverdenen og snakke om alt og ingenting med sine holdkammerater. Man bliver fra dag et én stor familie, der tager hånd om hinanden og hjælper hinanden, hvis der opstår problemer. Det gode sammenhold var helt sikkert også en stor grund til, at så mange nåede toppen af Kilimanjaro.
At vågne op alene i et tomt hus hjemme i Danmark oven på sådan en oplevelse er nok noget af det mest mærkelige jeg har prøvet. I flere dage gik jeg rundt om mig selv og følte, at jeg manglede noget.
Det manglende var de 37 andre deltagere på turen. Efter at have været hjemme i et par måneder kan jeg sige min frygt for, at fællesskabet ville blive splittet, når vi kom ned fra bjerget, ikke holdt stik. Der er stadig rig mulighed for at ses og fastholde det gode fællesskab.”  – Anna Sofie Elsner, deltager Kilimanjaro, Atlasbjergene

Det har givet mig tro på, at det at gøre en forskel nytter

Hvis man skal retfærdiggøre noget der giver mere mening end noget andet. Så tror jeg at det meget godt beskriver mit møde med Børneulykkesfonden.
Jeg faldt helt og aldeles for konceptet da jeg mødte det aller første gang. Det tog mig kun få sekunder, at træffe en beslutning omkring deltagelse på en Kilimanjaro ekspedition i september 2017. Siden da er alting blevet forandret. Det at stå på toppen af Kilimanjaro sammen med alle de andre i min ny bjergfamilie – det er en helt ubeskrivelig fornemmelse og oplevelse. Det har givet mig så meget mere tro på det at gøre en forskel for andre virkelig nytter noget.
At se den velvillighed fra venner, familie samt erhvervsrelationer til at hjælpe er totalt overvældende. At rejse penge til Børneulykkesfonden igennem Adventure for Charity er måske den mest optimale løsning jeg nogensinde har prøvet.
Du bliver selv udfordret, du finder nye venner, du bli’r en del af et kæmpestort netværk og sidst men ikke mindst så gør du en kæmpe forskel for alle de børn du får samlet penge ind til.
Hvis du vil gøre en forskel – ikke bare for dig selv men også for andre – så er Adventure for Charity helt klart noget jeg vil anbefale dig som et nyt koncept, der vil ændre dig for altid. – Jesper Palm Lundorf, deltager og Sikkerhedsrådgiver

jesper kinabalu
×
×

Kurv