Frivillig i adventure for charity

Bag Adventure for Charity står Børneulykkesfonden, som udover dette projekt også afholder en lang række events om året samt igangsætter forskellige indsamlingsaktiviteter.
For at afvikle på bedste vis og sørge for at alle deltagere får en fantastisk oplevelse har Børneulykkesfonden brug for frivillige hænder. Som en del af Adventure for Charity har du mulighed for at blive en del af fondens frivillighær. Herunder kan du læse mere og finde link til de events, som der pt søges frivillige hjælpere til. På forhånd tak for din tid og hjælp 🙂

I Børneulykkesfonden har vi en kalender fyldt med spændende arrangementer og events. Derfor har vi også tit brug for en hjælpen hånd. Du har derfor nu mulighed for at melde dig som frivillig til et eller flere af vores kommende arrangementer.

Ud over vores arrangementer, har du også mulighed for at ansøge om at blive frivillig i vores helt nye tiltag til kronisk og alvorligt syge børn; Helteakademiet. Læs mere her.

Samværspolitik
Inden du kan være frivillig hos Børneulykkesfonden, er det et krav, at du underskriver vores samværspolitik.Hent vores samværspolitik her.

Meld dig som frivillig
Har du lyst til at give en hånd med til et af vores arrangementer? Så klik her

×
×

Kurv