Program

Obs! Vi tager forbehold for ændringer i programmet, da dette ikke er endeligt bekræftet for 2022.

Dag 1: Afrejse fra København til Tokyo

Dag 2: Ankomst til Tokyo: 
Lokal sightseeing med Odaiba view point, Tsukiji ydre fiskemarked, sushi frokost, Metropolitan bygningen i Shinjuku og velkomstmiddag.

Dag 3: Tokyo:
Sightseeing til Gyoen haven, Meiji helligdommen, teenagekvarteret Harajuku, frokost og den berømte fodgænger overgang i Shibuya bydelen og middag om aftenen.

Dag 4: Lake Kawaguchi:
Bus til Hakone Nationalparken. Sejltur på Ashi søen, med kabelbaner rundt i området og udsigt til Mt. Fuji, hvis klart vejr, frokost og middag inkl.

Dag 5: Mt. Fuji
Afgang fra hotellet i egen bus til station 5, herfra hiking til station 8 eller 9, hvor der spises en simpel frokost/aftensmad og der ”overnattes” i fælles sovesale.

Dag 6: Matsumoto
Tidligt op og mod toppen af Mt. Fuji, morgenmad er inkl. Målet er at opleve solens opstigning fra toppen. Fra station 5 tilbage til hotellet med bus, her kan bades i ONSEN og skiftes tøj. Simpel frokost og herefter går turen videre med bus og tog til Matsumoto.      

Dag 7: Kamikochi
Sightseeing i Matsumoto med byens sorte borg efterfulgt af frokost inden at I drager videre til Kamikochi med bus. I de japanske alper starter I blødt med en 3 timers tur med Taisho Ike. Ved de næste dages program er hjelm påkrævet. Leje af hjelme er ikke inkluderet og vil skulle bestilles på forhånd.

Dag 8: Yarisawa
I de japanske alper går I første hike 5t/14km fra Kamikochi (1500m) som starter flad og bred, men slutter smal og opad til Yarishawa (1823m). Fælles middag inkl. om aftenen. (E: +330m)

Dag 9: Yarigatake
Hiking på Mt. Yarigatake et af de mest eftertragtede bjerge at bestige i Japan. Toppen er i 3.192 meters højde på det japanske svar på Matterhorn. Dagen hike: 6.5t/5.5km. (E: +1250m) Det er med simpel bjergkost, både til frokost og aften. Den helt særlige udsigt ude på terassen kan nydes i selskab med et fortjent krus øl.   

Dag 10: Yarisawa
Hel dag 8t/12km med nedstigningen fra de tyndere luftlag på Mt. Yarigatake. I går via Tengu-Ike bjergsøen også kendt som Yarigatake mirror’. I starter, mens solen står op bag toppen, som I lige har erobret (E: -1.250m) På bjerget er det med simpel bjergkost, siden venter jer fælles middag. 

Dag 11: Tokyo 
Jeres sidste dag i de japanske alper slutter smukt med den sidste nedstigning 6t/14km (E: -330m) I bliver mødt og akkompagneret den sidste del af Asazugawa floden. Med bus og tog tilbage til Tokyo med resten af dagen fri. Afskedsmiddag og robotshow. Frokost på egen regning.

Dag 12: Hjemrejse fra Tokyo til København

 

×
×

Kurv