Sinai Trail oktober 2021

Kunne du godt tænke dig at få den ultimativt vildeste oplevelse i dit liv? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Trek for Charity helt sikkert noget for dig!

I oktober 2021 starter turen til Sinai Trail som er Egyptens første langdistance vandrerute, der finder sted på Sinai-halvøen.

Truen arrangeres i samarbejde med Sinai Trail, og Trek for Charity stiller med et hold på 20-25 deltagere som samler ind til Legeheltene.

Du vil opleve et fantastisk alsidigt terræn og landskab imens du tilbagelægger 232.199 skridt og 4674 højdemeter på den ca. 150 kilometer lange rute. Dette inkluderer en tur igennem ”The Coloured Canyon” et af Sinais naturlige vidundere, igennem lange wadier, over kløfter, forbi beduinlandsbyer og de historiske Nawami gravsteder, igennem ørken og op over den lille Jebel Makhroom bjergtinde.

Turen starter ved Ras Shetan og ender ved Wadi Kiri som ligger på vestsiden af Sinai-halvøen.

Hele turen tager sammenlagt 7 dage. 

Skal du med? Send din ansøgning her

×
×

Kurv