Turen

Kunne du godt tænke dig at få en oplevelse ud over det sædvanlige? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for indlagte børn i Danmark? Så er turen til Japan helt sikkert noget for dig!

I august 2023 går turen denne gang til Japan, hvor deltagerne først og fremmest skal bestige Mt. Fuji som troner 3.376 meter over havets overflade. Målet er at opleve solopgangen fra toppen. Herefter følger endnu et bjerg – Mt. Yarigatake et af de mest eftertragtede bjerge at bestige i Japan. Toppen er i 3.192 meters højde på det japanske svar på Matterhorn.

På turen vil du blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig hike i de japanske alper. Turen starter flad og bred, men slutter smal og opad og her er hjelme et ‘must’.

Turen starter med sightseeing i Tokyo, hvorefter turen foresætter til Hakone Nationalparken og turen mod Mt. Fuji begynder.

Hele turen varer 12 dage og den bliver uden tvivl en af de mere specielle og ikke mindst smukke! Der er afgang den 29. august og hjemkomst den 10. september til København.

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning her

Turen arrangeres i samarbejde med Japanspecialisten.

OBS! Forbehold for ændringer i rejseplanen.

Bidrag og sponsorater

I forbindelse med turen er det muligt at støtte deltagerens tur mod toppen af Mt. Fuji. Dette kan lade sig gøre ved at blive højdemetersponsor, ved at give en donation via mobilepay, ved at blive virksomhedssponsor eller ved at donere produkter/oplevelser til en velgørenhedsauktion.

Som f.eks. højdemetersponsor donerer man et selvvalgt beløb for hver højdemeter, den udvalgte deltager bestiger. Man kan blive højdemetersponsor via deltagernes personlige indsamlingssider. Man klikker på 'deltagere', finder den pågældende deltager, som man ønsker at støtte og klikker på denne.

Herunder ses de forskellige muligheder – klik for at læse mere.

VIRKSOMHEDSSPONSORATER

MOBILEPAY

VELGØRENHEDSAUKTION

Priser

Turen koster 31.490 kr. i delt tosengsværelse og varer i alt 12 dage fra den 29. august til den 10. september. Denne pris inkluderer bl.a. flybilletter, overnatning inkl. morgenmad, transport, forplejning ifølge programmet, engelsktalende guider, hvor dette er nødvendigt, muligheden for at købe støvler og andet udstyr til indkøbspriser, førstehjælpskursus, deltagelse i diverse træningsevents og meget mere.

Her kan du se en udførlig oversigt over, hvad prisen inkluderer:

DET FÅR TEAMET

PAKKE 1

BESTIGNING AF MT. FUJI OG MT YARIGATAKE 

Et 4-måneders træningsprogram X
Fællestræning for alle deltagere ca. 1 gang om måneden X
Holdmøde med praktiske informationer om tur, udstyr, førstehjælp m.m. X
Træningsevents X
En rejse, der er sammensat af rejseselskabet Japanspecialisten, der er medlem af Rejsegarantifonden X
Fly tur/retur til Tokyo med KLM X
3 Nætter i Tokyo på godt 3* hotel
Obs! Tilkøb af sightseeing tur udover programmet er for egen regning.
X
1 Nat på godt 3* hotel i Lake Kawakuchi X
1 Nat i sovesal på Mt. Fuji X
1 Nat på godt 3* hotel i Matsumoto X
1 Nat på ryokan & 3 Nætter på bjerglodges i de japanske alper X
Dansk læge med på turen X
Engelsktalende guider og assistenter X
Alle transporter imellem byerne med private busser og offentlig tog. Obs! Gælder ikke transporter på egen hånd. X
Forplejning ifølge dag til dag programmet
Obs! Drikkevarer og mad ikke nævnt i programmet er for egen regning.
X
Adventure for Charity trøje/jakke X
Mulighed for køb af solbriller fra Wiley X til en særlig Adventure for Charity pris X
Muligheden for at købe støvler og andet udstyr til turen med en særlig Adventure for Charity rabat X
Mulighed for køb af produkter fra Revolution Race til særlig Adventure for Charity pris X
Solcreme X
Deltagelse i et stærkt netværk bestående af store erhvervsprofiler og kendte personer X
Mulighed for enkeltværelse på hoteller. (ekstra tillæg) X
Fælles festaften som afslutning på turen X
 Flot diplom som bevis på bestigningen af Mt. Fuji X
 ‘Once in a lifetime’ oplevelse! X
Pris i alt 31.490 kr.*

*Der tages forbehold for ændringer, da turen først ligger i august 2022.

Vi gør opmærksom på, at prisen ikke inkluderer visum, vaccinationer/medicin, afbestillings- og rejseforsikring, drikkevarer, andre måltider udover det nævnte samt andet udstyr som sovepose, vandrestave osv.

Obs! Der vil være mulighed for enkeltværelse til en pris på omkring 32.990 kr.

Program

Dag 1: Afrejse fra København til Tokyo

Dag 2: Ankomst til Tokyo:
Lokal sightseeing med Odaiba view point, Tsukiji ydre fiskemarked, sushi frokost, Metropolitan bygningen i Shinjuku og velkomstmiddag.

Dag 3: Tokyo:
Sightseeing til Gyoen haven, Meiji helligdommen, teenagekvarteret Harajuku, frokost og den berømte fodgænger overgang i Shibuya bydelen og middag om aftenen.

Dag 4: Lake Kawaguchi:
Bus til Hakone Nationalparken. Sejltur på Ashi søen, med kabelbaner rundt i området og udsigt til Mt. Fuji, hvis klart vejr, frokost og middag inkl.

Dag 5: Mt. Fuji
Afgang fra hotellet i egen bus til station 5, herfra hiking til station 8 eller 9, hvor der spises en simpel frokost/aftensmad og der ”overnattes” i fælles sovesale.

Dag 6: Matsumoto
Tidligt op og mod toppen af Mt. Fuji, morgenmad er inkl. Målet er at opleve solens opstigning fra toppen. Fra station 5 tilbage til hotellet med bus, her kan bades i ONSEN og skiftes tøj. Simpel frokost og herefter går turen videre med bus og tog til Matsumoto.

Dag 7: Kamikochi
Sightseeing i Matsumoto med byens sorte borg efterfulgt af frokost inden at I drager videre til Kamikochi med bus. I de japanske alper starter I blødt med en 3 timers tur med Taisho Ike. Ved de næste dages program er hjelm påkrævet. Leje af hjelme er ikke inkluderet og vil skulle bestilles på forhånd.

Dag 8: Yarisawa
I de japanske alper går I første hike 5t/14km fra Kamikochi (1500m) som starter flad og bred, men slutter smal og opad til Yarishawa (1823m). Fælles middag inkl. om aftenen. (E: +330m)

Dag 9: Yarigatake
Hiking på Mt. Yarigatake et af de mest eftertragtede bjerge at bestige i Japan. Toppen er i 3.192 meters højde på det japanske svar på Matterhorn. Dagen hike: 6.5t/5.5km. (E: +1250m) Det er med simpel bjergkost, både til frokost og aften. Den helt særlige udsigt ude på terassen kan nydes i selskab med et fortjent krus øl.

Dag 10: Yarisawa
Hel dag 8t/12km med nedstigningen fra de tyndere luftlag på Mt. Yarigatake. I går via Tengu-Ike bjergsøen også kendt som Yarigatake mirror’. I starter, mens solen står op bag toppen, som I lige har erobret (E: -1.250m) På bjerget er det med simpel bjergkost, siden venter jer fælles middag.

Dag 11: Tokyo
Jeres sidste dag i de japanske alper slutter smukt med den sidste nedstigning 6t/14km (E: -330m) I bliver mødt og akkompagneret den sidste del af Asazugawa floden. Med bus og tog tilbage til Tokyo med resten af dagen fri. Afskedsmiddag og robotshow. Frokost på egen regning.

Dag 12: Hjemrejse fra Tokyo til København

Sponsorer

         

×
×

Kurv