Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

DANS MED MICHAEL OLESEN, THOMAS EVERS POULSEN, MORTEN KJELDGAARD OG MIE MOLTKE OG STØT BØRNEULYKKESFONDEN OG LEGEHELTENE

Kom med til et fantastisk danseevent i DGI-byen i København, hvor du kan møde 4 helt unikke danseinstruktører, som vil sikre dig årets største dansefest.

De er alle kendt for en helt særlig energi og mange års erfaring med undervisning. De har tilfælles, at de ELSKER, hvad de laver, og de elsker at give det videre til jer. Du vil opleve en helt særlig livsenergi og vi garanterer sved på panden, svingende hofter og store smil.

Michael Olesen fra Vild med dans er dagens vært og vil stå for danseundervisningen sammen med 3 unikke kollegaer. Eventen er en velgørenhedsevent, der har til formål at samle penge ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, herunder initiativet Legeheltene.

Praktisk info:

DANCE EVENT afholdes søndag den 1. september 2019 kl. 11.00-13.00 i Idrætshuset, DGI-byen, København.

Det er muligt at købe drikkelse og snacks i forhallen.

Dørene åbner kl. 10.00.

Deltagerprisen er 275 kr. pr. deltager, og beløbet går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene. De første 100, der køber billet får en goodiebag. Derudover får alle deltagere et magasin fra Egmont og en energidrik fra AYOOLA. 

DANCE EVENT er for alle, hvad enten du aldrig har danset før, kun kridter danseskoene engang imellem, eller danser flere gange om ugen. Tag venner, veninder og familien med til en sjov og uforglemmelig dansedag til fordel for en god sag.

Vi glæder os til at fyre den af med jer og ser frem til en aktiv dag med masser af grin og dans!

KLIK HER FOR AT KØBE BILLET 

Sponsor

     
       
       

 

Støt os Følg os