Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Bliv forhindringssponsor for en OCR-løber!

Du kan nu støtte en OCR-løber under sin deltagelse til URBAN EvolutionRace og være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Børneulykkesfonden har søsat et helt nyt initiativ: ”Forhindringssponsoratet”, hvor du kan støtte en OCR-løber med et valgfrit pengebeløb for hver disciplin, løberen gennemfører til URBAN EvolutionRace.

Hvis du kender en OCR-løber og ønsker at motivere ham eller hende til at yde sit bedste på banen – og samtidig bidrage til vores indsamling, kan du meget let blive OCR-sponsor.

Der vil til URBAN EvolutionRace være 20 discipliner, og der kan støttes med 10, 15, 35 og 50 kr. pr gennemført disciplin. Gennemfører deltageren fx 15 discipliner, og der er støttet med 10 kr. pr. disciplin, betyder det, at den samlede donation vil ende på 150 kr.

Sådan bliver du sponsor:

·         Find din favorit på oversigten over alle OCR-løberne og klik på personen.

·         Vælg det beløb, du vil støtte med pr. disciplin, og klik på den røde “Bliv sponsor”-knap.

·         Udfyld dine data i skemaet og afgiv ordren.

 

Herefter er du OCR-sponsor og kan hele tiden følge løberen og se, hvad dit sponsorat beløber sig til på den pågældende dag.

Opkrævning på sponsoratet udsendes efter endt løb.

Indsamlingen i 2017 går til Legeheltene

Klik her for at se, hvem du kan støtte ( BetterNow)

 

Støt os Følg os