Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Caroline Schack er triatlet, livsstilsblogger og arbejder til daglig som ambulanceredder i Odense. Med et brændende ønske om at gøre en forskel har hun oprettet ”Projekt leg – om børn er indlagt eller ej”. Caroline elsker sport, og ved hvor meget det betyder at have muligheden for et aktivt frirum i hverdagen, derfor har hun sat sig for at gennemføre KMD Ironman Copenhagen 2018 i velgørenhedens tegn, for at samle ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene der sikre en aktiv hverdag for indlagte børn.

”Alle børn har ret til leg. Jeg bruger selv sporten som redskab til at tage en pause fra hverdagen, koble tankerne fra og blive tanket op med ny energi – det skal indlagte børn også have muligheden for. Motivationen for, at endnu flere indlagte børn i Danmark kan blive mødt af en Legehelt, få en aktiv hverdag og et pusterum fra sygdom, er derfor tårnhøj!”

Støt ”Projekt Leg” og deltag i lodtrækningen om en præmie til en værdi af 10.000 kr.!
Doner et valgfrit beløb til ”Projekt leg” via MobilePay på nr.: 72 716, og vær med i lodtrækningen og en fornem præmie fyldt med træningsgadgets. Din donation gør til Børneulykkesfonden og Legeheltene.
Husk at skrive mail + tlf.nummer i kommentarfeltet på MobilePay og læs lodtrækningsbetingelserne nederst her på siden.

Lodtrækningsbetingelserne:

 • Du skal være min. 18 år for at deltage i lodtrækningen.
 • Det er kun tilladt at deltage i lodtrækningen som privatperson.
 • For at deltage i lodtrækningen skal du opgive din e-mailadresse og telefonnummer i kommentarfeltet på MobilePay overførslen. Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail, hvor du skal oplyse din adresse, så du kan få tilsendt en nummereret lodseddel med posten jf. Spilmyndighedernes regelsæt.
 • Man registreres kun én gang som deltager i lodtrækningen uanset antallet af overførsler.
 • Der trækkes lod om præmien blandt alle deltagere, som lever op til lodtrækningsbetingelserne.
 • Som vinder af konkurrencen skal du kunne opgive en MobilePaykvittering på donationen samt et billede af den fysiske lodseddel, for at få udleveret din præmie. 
 • Konkurrencen udløber kl. 23.59 den 15. august 2018. 
 • Vinderen trækkes den 16. august 2018, og offentliggøres den 19. august 2018, til KMD Ironman Copenhagen på www.carolineschack.dk samt Instagram: @caroline_schack.
 • Vinderen af konkurrencen skal kontakte Børneulykkesfonden pr. e-mail: buf@borneulykkesfonden.dk, inden den 3. sep., hvorefter præmien frafalder.
 • Præmien afsendes til vinderen, straks efter vinderens tilkendegivelse.  
 • Jeg accepterer, at de oplysninger jeg afgiver, når jeg opretter en donation, behandles af Børneulykkesfonden Gammel Kongevej 60, 1790 København V.
 • Jeg acceptere at min donation må fremgå på Caroline Schacks sociale medier og bruges til at promovere Børneulykkesfonden og Legeheltene, og anerkendelse af donationer.
 • Vi forbeholder os retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen, hvis der er mistanke om snyd.

 

Kontaktperson

Camilla Vinther Olsen

Projektmedarbejder i Børneulykkesfonden

Telefon: 30 37 77 30

Email: co@borneulykkesfonden.dk

Støt os Følg os