Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Run for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel. En række deltagere verden tynd for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

Naminia Race starter d. 28. april og finder sted  i Skeletkystens nationalpark på kysten til Atlanterhavet i Namibia. Deltagerne skal løbe 250 kilometer på blot 7 dage. De skal løbe gennem et alsidigt terræn og landskab, langs stranden, hvor ørkenen møder Atlanterhavet, igennem sæl-kolonier, igennem salt marsh, forbi salt søer som er hjemsted for flamingoer, igennem Namibia-ørkenens betygtede sanddyner, ind i udtørrede flodbreder hvor en smule vand skaber frodig grøn vegetation, forbi forladte olie- og diamant miner og over åbne røde ørkensletter og bakker.

Løbet arrangeres af RacingthePlanet, og Run for Charity stiller med et hold på 10-15 deltagere som samler ind til Legeheltene.

Klik her for at læse mere

 

Støt os Følg os