Charity PadelCup

Det bliver en dag fyldt med sjov og sved på panden, når vi gi’r den gas med en turnering i padel.

Charity PadelCup afholdes i Aarhus tirsdag den 28. februar, hvor der spilles turnering fra 16.00 til 20.00 i PadelPadel Aarhus.

Her har du/I muligheden for at deltage i en padel-turnering i den gode sags tjeneste. Spil imod andre hold og kæmp om titlen som vinder af Charity PadelCup Aarhus. Til turneringen spiller blandt andet Thomas Gravesen, Kim Elgaard, Lars Christiansen, Jesper Hougaard, Jonas Borring og Morten Wieghorst.

Kl.20.00 er der showkamp og her vil det være muligt at nyde lidt snacks, kolde øl og lækker pizza. Herefter er der mulighed for hygge og networking indtil kl.21.00.

Der bliver 28 hold, og holdene bliver delt op i 2 grupper og spiller 3 kampe á 20 minutter. Hver gruppe har 20 minutters pause mellem kampene. Der er reserveret baner til yderligere showkampe efterfølgende. Det er en aften i velgørenhedens tegn, hvor padeldelen skal bidrage med den hyggelige og uformelle stemning.

PadelCup afvikles som en Americano turnering med fast makker. Man kan enten tilmelde sig som enkeltperson, som et hold (2 spillere) eller man kan spille sammen med en kendis. Vi forsøger på bedst mulig vis, at inddele efter niveau. Priserne er henholdsvis; enkeltperson for 1.250 kr., som enkeltperson + kendisspiller for 2.000 kr. og som par for 2.500 kr.

Padeltennis til fordel for indlagte børn
Hver deltager betaler et beløb for at være med, og overskuddet går herefter direkte til Legeheltene.
Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark. Ved at deltage i Charity PadelCup 2023 kan du altså være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark og sørge for, at de får en hverdag med mere aktiv leg og bevægelse. Alt i mens du får en sjov og anderledes dag sammen med venner eller kolleger.

*OBS! Der kan være 40 deltagere med til selve turneringen.

Tilmeld dig Aarhus her

Du kan se herunder, hvem der bl.a. kommer og spiller med.