Charity PadelCup

Det bliver en dag fyldt med sjov og sved på panden, når vi gi’r den gas med en turnering i padel.

Charity PadelCup afholdes torsdag den 7. oktober, hvor der spilles turnering fra 16.30 til 18.30 i Padel Club Kolding med efterfølgende showkamp fra 18.45 – 20.00.

Her har både private og virksomheder muligheden for at deltage i en padel-turnering i den gode sags tjeneste. Spil imod andre hold og kæmp om titlen som vinder af Charity PadelCup. Til turneringen og showkampen spiller blandt andet Thomas Gravesen, Lars Krogh Jeppesen, Stig Tøfting, Rikke Hørlykke, Markus Kjærbye, Kresten Gravesen og Patrick Wozniacki.

Under showkampen vil det være muligt at nyde lidt snacks, kolde øl og lækker pizza og herefter er der mulighed for hygge og networking indtil kl.21.00.

Der bliver 16 hold, og holdene bliver delt op i 2 grupper og spiller 3 kampe á 20 minutter. Hver gruppe har 20 minutters pause mellem kampene. Der er reserveret baner til yderligere showkampe efterfølgende. Det er en aften i velgørenhedens tegn, hvor padeldelen skal bidrage med den hyggelige og uformelle stemning.

PadelCup afvikles som en Americano turnering med fast makker. Man kan enten tilmelde sig som et hold (2 spillere) eller man kan blive sat sammen med en kendis. Vi forsøger på bedst mulig vis, at inddele de 2 grupper efter niveau. Priserne er henholdsvis; enkeltperson for 1.250 kr., som enkeltperson + kendisspiller for 2.000 kr. og som par for 2.500 kr.

Padeltennis til fordel for indlagte børn
Hver deltager betaler et beløb for at være med, og overskuddet går herefter direkte til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.
Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark. Ved at deltage i Charity PadelCup 2021 kan du altså være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark og sørge for, at de får en hverdag med mere aktiv leg og bevægelse. Alt i mens du får en sjov og anderledes dag sammen med venner eller kolleger.

*OBS! Der er maks 32 pladser til selve turneringen.

Tilmeld dig her

Du kan se herunder, hvem der kommer og spiller med.