Bestil Heltejulekalenderen 2021

- til fordel for Legeheltene

I år har du som forening, skole, institution, frivillig eller virksomhed mulighed for at sælge Legeheltenes julekalender 2021: Heltejulekalenderen. Hermed støtter du aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Legeheltene arbejder for at skabe et frirum for de indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab. Et frirum, hvor nye venskaber kan opstå, og hvor følelsen af ensomhed formindskes.

Sælg julekalenderen som forening, skole eller institution

Er du tilknyttet en forening, skoleklasse, institution eller klub, som mangler penge til en lokal aktivitet? Salg af Heltejulekalenderen er en oplagt måde at tjene penge til jeres formål. 

I tjener 23 kr. pr. solgt julekalender, hvis der bestilles uden returret. Vælger I at bestille med returret, tjener I 15 kr. pr. stk. Hvis I f.eks. bestiller uden returret og sælger 1000 julekalendere, tjener I hele 23.000 kr.

Sælg julekalenderen som privatperson eller virksomhed

Når du sælger Heltejulekalenderen som privatperson eller virksomhed, går salget ubeskåret til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

Vi sætter stor pris på jeres hjælp!

Hvor kan I sælge årets julekalender?

I kan sælge Heltejulekalenderen i hele Danmark. Sælg den til familie, venner og kolleger samt i lokalområdet ved dørsalg og ved julearrangementer. Når du har bestilt det antal julekalendere, I vil sælge, modtager du også et link, som du kan sende videre i dit netværk. Ved at gå ind på linket, kan andre købe julekalenderen online.

Juletræ

Spillemyndigheden har givet tilladelse til at sælge Årets Heltejulekalender i hele Danmark fra den 1. oktober til den 24. december 2021. Se tilladelsen her