Heltestafetten 2022

Vær med til at indsamle ’heltekræfter’ til vores legehelte!
Find løbeskoene frem, tag din kollega eller ven under armen og vær med til at gøre en forskel for børn på hospitalerne.

Heltestafetten
MentorDanmark og Børneulykkesfonden præsenterer Heltestafetten 2022 og den 18. juni kl. 10.00 lyder startskuddet  i Fælledparken i København
Stafetten skal holdes i gang i 4 timer og alle seje helteløbere får for hver runde et hjerte til de indlagte børn. Hjerterne samles og tilføjes det store hjerte på pladsen. Målet er at sende al den kærlighed vi overhovedet kan afsted til de indlagte børn i Danmark og derfor gælder det om at løbe eller gå så mange runder som muligt.
 Alle helteløbere
 indsamler i forbindelse med stafetten også heltekræfter fra venner og familie i form af donationer via BetterNow.  Alle deltagernes indsamlinger doneres ubeskåret til Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Formålet med stafetten
Det handler om, at hver deltager til Heltestafetten samler så mange heltekræfter som muligt ind til Legeheltene gennem donationer på BetterNow.  Legeheltene tager ud på hospitaler rundt om i landet, og igangsætter bevægelseslege samt aktiviteter med de indlagte børn, for at skabe en mere aktiv hverdag. Indsamlingen hjælper Legeheltene med at komme ud og sprede energi og glæde blandt børnene.

Værd at vide
Frisk luft, motion og mulighed for at gøre en forskel. Det er blot tre af grundene til at deltage i Heltestafetten. Du kan vælge at gå/løbe en runde på 2½ km, men du er også velkommen til at løbe alle 4 timer, for at samle så meget kærlighed (hjerter) ind som muligt.

Startskuddet lyder d. 18. juni kl. 10.00, og løbet vil slutte kl. 14.00.. Man må gerne være flere løbere, der går løber sammen og man er også velkommen til at starte op senere end kl. 10.00. Alle kan støde til stafetten i tidsrummet 10.00 til 14.00. Start og mål er i hjørnet ved Trianglen.

Som deltager har du mulighed for at oprette din egen personlige indsamling på BetterNow. Når man opnår 1000 kr. i indsamling til Legeheltene belønnes dette med et helteudstyr i form af en Heltekappe og maske i valgfri farve, som kan bruges under Heltestafetten i Fælledparken. 

Vi glæder os til at heppe på dig!