Heltestafetten 2021

Vær med til at indsamle ’heltekræfter’ til vores legehelte!
Find løbeskoene frem, tag din kollega eller ven under armen og vær med til at gøre en forskel for børn på hospitalerne.

Heltestafetten
I samarbejde med MentorDanmark, samler Børneulykkesfonden ind til fordel for Legeheltene. Konceptet er ganske simpelt. Stafetten skal fra Aalborg til København, og de seje løbere skal på deres vej indsamle heltekræfter fra venner og familie i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer. Når stafetten er i mål i København, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Formålet med stafetten
Det handler om at stå sammen hver for sig, og har du bare lidt ekstra kræfter at dele ud af, vil det betyde alverden for de mange børn, som er indlagt på børneafdelingerne i Danmark. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet, og igangsætter bevægelseslege samt aktiviteter med de indlagte børn, for at skabe en mere aktiv hverdag. Indsamlingen hjælper Legeheltene med at komme ud og sprede energi og glæde blandt børnene.

Værd at vide
Frisk luft, motion og mulighed for at gøre en forskel. Det er blot tre af grundene til at deltage i Heltestafetten. Omkring 700 km stafet venter forude med plads til mere end 129 helteløbere.

Startskuddet lyder d. 21. april kl. 15, og løbet vil slutte d. 25. april kl. 22. Alle Helteløbere skal tilsammen tilbagelægge hele 700 km. Man må gerne være flere løbere, der tager turen sammen (med god afstand selvfølgelig), og det eneste krav er, at man når næste by inden for det angivne tidsrum. Legeheltene starter stafetten ved Aalborg Sygehus og tager imod de sidste løbere ved Rigshospitalet i København.

Du kan tilmelde dig forskellige ruter rundt omkring i hele Danmark, fx kan du tilmelde dig ruten: Silkeborg Gymnasium – Resenbro Skole,  på 4,7 km. Længden på ruterne vil variere så der er lidt for en hver smag.
Ved tilmelding kan du se, hvor, samt hvilken dato og i hvilket tidsrum, du skal afhente og aflevere stafetten igen.

Som deltager vil du få din egen indsamlingsside og eget MobilePay-nummer. Der vil desuden være en lukket Facebookgruppe, hvor det er muligt at følge med, kommunikere samt modtage informationer igennem hele turen.

Vi glæder os til at heppe på dig!