Tilmelding

Under menupunktet ‘Ruten’ kan du se, hvor, samt hvilken dato og i hvilket tidsrum, du skal afhente og aflevere stafetten igen.

Som deltager vil du få din egen indsamlingsside og eget MobilePay-nummer. Når du har tilmeldt dig vil ud modtage en mail fra Børneulykkesfonden med bekræftelse og blive bedt om at sende et profilbillede til hjemmesiden.
Der vil desuden være en lukket Facebookgruppe, hvor det er muligt at følge med, kommunikere samt modtage informationer igennem hele turen.

Ved tilmelding bliver du bedt om at vælge fotos, video og deling af kontaktinformationer fra eller til. Dette i henhold til persondataloven – læs mere nederst på siden.

Når du at samle 1.000 kr. ind til Legeheltene inden starten går, sender vi dig en flot heltekappe inkl. maske, som du kan have på, på løbeturen.

Vi ser frem til at modtage din tilmelding og takker på forhånd for støtten til Legeheltene 🙂

Tilladelse til at bruge billeder af dig

Ifølge persondatalovgivningen[1] må Legeheltene/Børneulykkesfonden og MentorDanmark, kun offentliggøre fotos og video af dig på vores hjemmesider, sociale medier, som fx Facebook og Instagram, trykte materialer, nyhedsbreve samt i materiale til pressen, hvis vi har dit samtykke til dette. 

[1] Persondatalovgivningen omfatter den danske databeskyttelseslov (lov nr. 502 af 23. maj 2018) samt EU’s generelle databeskyttelsesforordning (Forordning (EU)2016/679) med eventuelle senere ændringer.

Børneulykkesfonden/Legeheltene og MentorDanmark vil gerne offentliggøre billeder/video af dig på vores hjemmesider samt sociale medier for at udbrede kendskabet til Heltestafetten, Legeheltene og deres arbejde. Derfor vil vi bede dig om at krydse af i ovenstående formular, hvori du godkender, at vi må offentliggøre billeder og video af dig på vores sociale medier og i markedsføringsmateriale for at udbrede kendskabet til Legeheltene.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og har du spørgsmål eller et ønske om, at vi ikke længere anvender billeder eller video, er du velkommen til at kontakte os på 30 37 77 22 eller buf@borneulykkesfonden.dk.

Samtykkerklæring

Ved at afkrydse den nederste boks i formularen ovenfor, giver du dit samtykke til, at Legeheltene/Børneulykkesfonden må indsamle og videregive følgende oplysninger om dig til de andre deltagere i Heltestafetten:
– Navn
– Mobilnummer