Tilmelding

Tusind tak for at du vil være med til Heltestafetten 2022!

Når du har tilmeldt dig Heltestafetten, vil du modtage en mail fra Børneulykkesfonden. 
Derudover kan du allerede nu gå ind på BetterNow og oprette din indsamling – det gør du her

Når du at samle 1.000 kr. ind til Legeheltene inden starten går, vil du få udleveret en flot heltekappe inkl. maske, som du kan have på til stafetten.

Ved tilmelding bliver du bedt om at vælge fotos, video og deling af kontaktinformationer fra eller til. Dette i henhold til persondataloven – læs mere nederst på siden.

Vi ser frem til at modtage din tilmelding og takker på forhånd for støtten til Legeheltene 🙂

Tilladelse til at bruge billeder af dig

Ifølge persondatalovgivningen[1] må Legeheltene/Børneulykkesfonden og MentorDanmark, kun offentliggøre fotos og video af dig på vores hjemmesider, sociale medier, som fx Facebook og Instagram, trykte materialer, nyhedsbreve samt i materiale til pressen, hvis vi har dit samtykke til dette. 

[1] Persondatalovgivningen omfatter den danske databeskyttelseslov (lov nr. 502 af 23. maj 2018) samt EU’s generelle databeskyttelsesforordning (Forordning (EU)2016/679) med eventuelle senere ændringer.

Børneulykkesfonden/Legeheltene og MentorDanmark vil gerne offentliggøre billeder/video af dig på vores hjemmesider samt sociale medier for at udbrede kendskabet til Heltestafetten, Legeheltene og deres arbejde. Derfor vil vi bede dig om at krydse af i ovenstående formular, hvori du godkender, at vi må offentliggøre billeder og video af dig på vores sociale medier og i markedsføringsmateriale for at udbrede kendskabet til Legeheltene.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og har du spørgsmål eller et ønske om, at vi ikke længere anvender billeder eller video, er du velkommen til at kontakte os på 30 37 77 22 eller buf@borneulykkesfonden.dk.