Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

 

Auktioner på www.odendo.dk

Som noget helt nyt i 2015, begyndte Børneulykkesfonden at have auktioner på Odendo.dk, alle med det formål at samle penge ind til forebyggelse af børneulykker i Danmark.

Og hvem kan ikke godt lide at gøre et godt køb? På forskellige auktioner er der rig mulighed for at få fingrene i lækre produkter både for store og små. Takket være en masse fantastiske donorer, som har støttet op omkring auktionerne, og du som køber, har vi allerede fået samlet en masse penge ind til det forebyggende arbejde.

Og det er slet ikke slut endnu – du har stadig muligheden for at gøre et godt køb, samtidig med at du støtter Børneulykkesfondens arbejde, da der løbende vil komme nye auktioner til.

Så hold godt øje!

De fleste auktioner har været og vil fremover være rettet imod specifikke kampagner og events som afholdes af Børneulykkesfonden året igennem.

Nogle af de auktioner som har været at finde på Odendo indtil videre er f.eks. i forbindelse med; ’Climb for Charity’, ’TV 2 på Tour’, ’Arla Foodfestival’, ’Bevægelsesugen – Hej skal vi lege?’ og Årets Refleksdag.

Klik ind på www.odendo.dk i dag for at læse mere og få fingrene i lækre produkter og fede oplevelser før alle andre!

Ønsker du i stedet at støtte op om vores auktioner ved at donere ting eller oplevelser, så send en mail til hm@borneulykkesfonden.dk – alt vil blive modtaget med begejstring og stor taknemmelighed.

Støt os Følg os