Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Støt Børneulykkesfonden for hver bog du køber

Vi er glade for at kunne fortælle, at Nickolai Damgaard har valgt at donere 10 % af salget fra hans bog ”Gør mindre end du plejer – Lær at faste dig til mere energi og et bedre helbred” til Børneulykkesfonden.

Klik her for at købe bogen.

Om bogen

Nickolai Damgaard er ekspert i kost og faste og har arbejdet med hundredvis af klienter både private, virksomheder og professionelle atleter.

Gennem sit mangeårige virke med kost og motivation har Nickolai oplevet energi som den altafgørende faktor for succes. I bogen ”Gør mindre end du plejer” fortæller Nickolai, hvordan man med simple midler kan opnå fantastiske resultater. Bogen er en del af Nickolais mission om at aflive de mange myter om faste og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv. Bogen indeholder desuden et eksklusivt interview med Christian Stadil. 

Om forfatteren

Sundhed er Nickolais passion, og han har arbejdet med det igennem de sidste 10 år. Hans fokusområder er fordøjelse og faste.

Nickolai ejer en klinik med speciale i fordøjelsen, øget performance samt bedre velvære. Derudover benytter han online-kurser og holder foredrag rundt omkring i landet til at sprede budskabet om faste og fordøjelsen

 

Støt os Følg os