Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Støt Børneulykkesfonden for hver bog du køber

Vi er glade for at kunne fortælle, at Tanja har valgt at donere 5 kr. til Børneulykkesfonden for hver bog, som bliver solgt.
Bøgerne koster 149 kr. og kan købes i alle boghandlere eller via Forlaget Calibats webshop ved at følge disse links:
Vølvens Spådom
Lokes List

 

Om bøgerne

Midgårds Beskyttere er én historie, som er delt over to bøger. Historien er inspireret af det norrøne digt Vølvens Spådom. Der er også elementer af norrøn mytologi, gamle folkeeventyr og historiske hændelser.

Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærk skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og den norske konge… Og Loke i at udløse Ragnarok.

Fantasyserien Midgårds Beskyttere handler om Astrid fra Norge og Erik fra Danmark, der sendes tilbage til vikingetiden. Her skal de hjælpe Odin med at forhindre Ragnarok i at bryde ud, som det står beskrevet i digtet Vølvens spådom.

Bøgerne er til læsere i aldersgruppen 11-13 år, men de kan også læses højt for børn fra 9 år.
De blev lanceret den 19. oktober på Herlufsholm Fantasybogmesse.


Om forfatteren

Tanja R. Bisgaard er født i 1972. Hun elsker historie, og vikingetiden har altid fascineret hende. Igennem tiden har Tanja skrevet nogle noveller til voksne, som hovedsageligt udspiller sig i en nær fremtid, hvor klodens klima og miljø er udfordret.

Hvis du mangler inspiration til julegaven, så køb denne fantasy og støt et godt formål.
Læs mere om bøgerne her

Støt os Følg os