Kids Tour 2023

DANMARKS SJOVESTE OG STØRSTE CYKELLØB FOR BØRN

Nu har alle børn i alderen 3-10 år mulighed for at være vaskeægte cykelstjerner for en dag, når Kids Tour kommer til byen. Udover cykelløbet kan hele familien opleve en masse gratis aktiviteter og underholdning på eventpladsen. Besøg fx Trafiklegepladsen, Gurli Gris universet, få tjekket din cykel i Doktor Cykelglads Cykelskur eller prøv en tur i Hyundais sæbekassebiler.

Tourplan

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER RUNDT I DANMARK

29. april: Haderslev
6. maj: Køge
13. maj: Hobro
20. maj: Rødovre
3. juni: Varde
10. juni: Silkeborg 
17. juni: Frederiksberg 

25. juni: Vallensbæk
12. august: Frederikssund
19. august: Gladsaxe
26. august: Sakskøbing
2. september: Herning
9. september: Hvidovre

LÆS OM TIDERNE FOR HEATS HER

AKTIVITETER PÅ EVENTPLADSEN

OTA Solgryn
Kom forbi SolBaren, hvor du kan lave din egen snack med OTA Solgryn, den lækre gyldenristet OTA Solknas og vores nyeste medlem af familien, OTA Koldskålscrunch som har en skøn smag af syrlig, frisk citron og vanilje. Alle store og små cykelstjerner får også en OTA Solgryn med hjem til morgenbordet, så de er sikret en sund og god begyndelse på dagen.

Få tjekket din cykel i Doktor Cykelglads Cykelskur
Hej, mit navn er Doktor Cykelglad. Jeg elsker cykler – og jeg bliver ekstra glad, når jeg ser børn på tjekkede og trafiksikre cykler. Derfor vil jeg også gerne tjekke din cykel.

Du kan møde mig og mine hjælpere til Kids Tour rundt i landet – i Doktor Cykelglads Cykelskur. Så kan du og de andre børn bare kigge ind med jeres cykler og få dem tjekket før eller efter cykelløbet. Mit cykelskur er en del af Jyske Banks område, hvor der også er en sjov konkurrence om biografbilletter til hele familien. Vi ses til en glad cykeldag 😉

Gurli Gris
Slå dig løs i Gurli Gris universet, hvor du, med dine venner og familie, kan lege med Gurli Gris legetøj. Du kan også tage sjove billeder med en Gurli Gris figur eller med hendes lillebror Gustav Gris. Vi glæder os til at lege med dig!

Play-Doh
Tag din familie med i Play-Doh universet, hvor du kan du slippe fantasien løs. Vis dine kreative evner og skab sjove og flotte figurer. Kun fantasien sætter grænser her hos os.

Vi glæder os til at se dig og se dine seje kreationer!

Twister og ”Hvem er Hvem?”
Kom ind i vores sjove verden af kæmpe store spil. Her kan du udfodre dine venner og familie i en omgang Twister og se hvem der holder sig bedst på de farvede prikker uden at vælte. Du kan også prøve dine kræfter i det klassiske spil Hvem er Hvem?

Kom og vær med til sjov og spas!

Nerf
Besøg os på NERF skydebanen og prøv kræfter med de nye seje Nerf Elite Junior blasters, som er både lettere at holde, loade og affyre. Sjovt for børnene – men også for mor og far. Kom og test dine evner hos os og få en lille gave med hjem.

Ohøj, pirat! Skal du med på skattejagt?
Tag vennerne under armen og drag ud på Legekædens hyggelige skattejagt! Få udleveret dit ark til at udfylde dine svar i Hasbros eventområde og vend retur med dine svar, når skattejagten er klaret. Vi kvitterer med et interaktivt Legekæden-diplom til alle børn, der deltager i skattejagten.

Kig forbi vores bod – vi glæder os til at dig!
3-Stjernet er den gode smag til hverdagens madpakke, frokost, aftensmad eller den hurtige sult. 3-Stjernet har gennem mere end 50 år tilbudt danskerne et bredt udvalg af pålægsfavoritter som kødpølse, spegepølser eller hamburgerryg og rullepølse. Vores produkter er drevet af den gode og milde smag, som passer perfekt til rugbrødet, en god sandwich, knækbrød eller som snack.

Gå på opdagelse i Alm. Brands Reflekshule
Tænd lommelygten, og kom med på opdagelse i reflekshulens eventyrlige mørke og eventyrlige stjernehimmel. Tag opgaven med din mission med, og se, hvor mange lysende ufoer og raketter du kan finde. Bagefter får du et sejt refleks-betjent badge – og kan måske høre lidt om, hvor vilde reflekser er til at gøre dig synlig i mørket.  

Kom forbi, og gå på opdagelse i Alm. Brands Reflekshule.

Giv den gas i en Hyundai sæbekassebil
Giv børnene en sjov oplevelse på Hyundais forhindringsbane, hvor mor og far kommer på overarbejde ved at skulle navigere bilen sikkert rundt mellem forskellige forhindringer som f.eks en vaskehal. Der er også mulighed for at deltage i Kids Tour-cykelløbet, hvor alle deltagere modtager en flot medalje og har mulighed for at komme på det populære Hyundai-podie, hvor deres øjeblik kan blive foreviget med et flot billede.

Continentals trafiklegeplads og konkurrence om Tour de France-medalje
Tag din familie under armen og kom forbi Continentals store trafiklegeplads, hvor du kan teste dine cykel-evner og viden om trafikregler af. Kør slalom gennem bildæk, over en rampe forbi et grønt lys og end ved målstregen, hvor du som den sejeste cyklist bliver mødt af vores personale. Det er et godt sted at få brændt krudt af samtidig med, at man lærer om trafikreglerne.

Du kan også finde os ved det store Continental-skilt. Her kan du via deltagelse være med i konkurrencen om at vinde en Tour de France-medalje, der skal bruges til Touren i år. Det er den samme slags medalje som dagens etapevinder får under Tour de France.

Vi glæder os til at se dig!

Nyd Gyldenmask bollerne i en hyggelig stund derhjemme – eller i madpakken
Kohberg Gyldenmask boller er fulde af sødme og saftighed – bagt med havregrød, havre, solsikkekerner og Agrain® maskmel. Bollerne er bagt med upcyclet maskmel – en ny type mel, der ikke bare giver en fantastisk smag, men som også er med til at upcycle ressourcer, der ellers ville gå til spilde. Mask er et restprodukt fra ølbrygning og består af vand og korn. Masken bliver presset, tørret, malet og upcyclet til mel, der giver bollerne karakter og spændende smagsnuancer. 

Kig forbi Kohberg i Kids Kantina og prøv selv.

REMA 1000
I REMA 1000 støtter vi børn, motion og fællesskaber.

Alle deltagende børn i Kids Tour, kan kigge forbi vores bod i Kids Kantina og få udleveret lækkert frugt og frisk vand.

Multi-tabs
Hos Multi-tabs kan du teste din krops fysik og viden i en 5-kamp mod din familie og vinde præmier for hele familien. Se hvem der har den bedste reaktion, balance, præcision, viden, og hvem kan egentlig hoppe længst? Vi glæder os til at se jer til en cykelfest!

 

Prøv den nye Zendium Kids & Junior tandpasta – uden farvestoffer og svanemærket
Zendium Kids og Junior tandpasta bruger de samme naturlige enzymer og proteiner, som findes i munden til at beskytte og styrke mælketænder og de blivende tænder med en mild smag, der er velegnet til barnets tænder og mund. Zendium børnetandpasta er uden kunstige farvestoffer og med Svanemærket.

Mød det friske Zendium team og få en gratis prøve på Zendium Kids tandpasta og flyer med gode råd til tandbørstning med hjem! Der vil også være sjove klistermærker til børnene.

Oplevelser for hele familien

Værtsbyer

Hovedsponsorer

Sponsorer

MEDIEPARTNER

Børneulykkesfonden

Når du deltager i Kids Tour støtter du Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.