Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kids Tour i Køge den 29. august

august 29 @ 10:00 am - 4:00 pm

kr75

Velkommen til Kids Tour Køge!

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen til en dag, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter. Det handler ikke om at vinde – men om at være med. Hovedtemaet er glæde og trafiksikkerhed, at dyrke motion og at have sunde værdier – med plads til, at boltre og hygge sig med familien.

Kids Tour er et samarbejde mellem Børneulykkesfonden og Momentcph. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden, for bl.a. at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

Ruten vil være en 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Der vil være forskellige distancer og starttider (heats) til børnene, alt efter alder og performance, hvor ruten køres et vist antal omgange. Nedenstående distancer er anbefalede for aldersgruppen,

Heat 1: Kører 2 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 3-4 årige)
Heat 2: Kører 3 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 5-6 årige)
Heat 3: Kører 4 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 6-8 årige)
Heat 4: Kører 6 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 9-10 årige)

Under hvert heat vil der være 2 voksne fra arrangørerne på cykel, der følger børnene rundt. Den ene vil cykle forrest, og den anden vil cykle bagerst.

Pladsen åbner på løbsdagen kl.10.00 og her findes en masse forksellige aktivteter for hele familien 🙂

På stævnepladsen vil der også være opholdszoner opdelt efter de forskellige aldersgrupper. Disse zoner kan benyttes af forældre og børn, til opbevaring af cykler og bagage, både før, under og efter cykelløbet.

I prisen er der inluderet startnummer, goodiebag, diplom, underholdning og aktiviteter.

Tidsplan lørdag den 28. august

14.00 – 17.00 Afhentning af løbsnumre hos Hyundai Køge, Valdemarshaab 6, 4600 Køge

Tidsplan søndag den 29. august

10.00 – 12.00 Afhentning af løbsnumre og klargøring til cykelløb

Starttider på cykelløb

12:00 Heat 1

12.30 Heat 2

13.00 Heat 3

13.30 Heat 4

Trafiklubben Ny Trafikant

Når du køber en billet til Kids Tour, har du mulighed for at tilvælge et medlemsskab til trafikklubben Ny Trafikant. Et medlemsskab til trafikklubben giver adgang til læringspakker og læringsmaterialer om trafiksikkerhed for børn samt en række andre medlemsfordele. Trafikklubben henvender sig til børn i alderen 3-6 år, og et medlemsskab koster 199 kroner pr. barn for et helt år. Læs mere om trafikklubben Ny Trafikant på www.nytrafikant.dk

I finder tilmeldingen her

Detaljer

Dato:
august 29
Tidspunkt:
10:00 am - 4:00 pm
Pris:
kr75

Sted

Kids Tour Køge
Køge, 4600 Danmark + Google Maps