Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Velkommen til Glød og Flamme

Vidste du, at 2 ud af 3 børn i alderen 3-5 år ikke ved, hvad de skal gøre i tilfælde af brand?
Det vil Hovedstadens Beredskab og Børneulykkesfonden gerne gøre noget ved, og derfor har vi i samarbejde udviklet kampagnen Glød og Flamme. Kampagnematerialet er specielt udviklet til børnehaver og giver jer mulighed for at fokusere på brandsikkerhed på en kreativ og sjov måde.

Kom og leg med

Gennem forskellige lege vil børnene blandt andet indtage rollerne som Glød og Flamme, der er nogle drilske karakterer, som repræsenterer ild og brandfare. Derfor har børnene brug for Ildefanten, der bekæmper Glød og Flamme og oplyser om gode råd og brandsikkerhed. Ildefanten er Hovedstadens Beredskab maskot og med røde brandhjelme som rekvisitter, kan børnene på skift indtage rollen som dens hjælpere.

Hovedstadens Beredskab og Børneulykkesfonden har udviklet et kampagnemateriale, der skal gøre det så nemt som muligt for pædagoger at tilrettelægge et forløb, der passer til netop jeres ressourcer og behov.

Vi håber, at alle børnehaver vil lege med.

Se materialet her.

Støt os Følg os