Trafiklegepladsen

Læring om trafiksikkerhed for børn er vigtigt, da børn med viden om, hvordan de passer på sig selv og hinanden i trafikken, bliver rigtig gode trafikanter.

Børneulykkesfonden går op i børnesikkerhed, og Continental Dæk Danmark A/S arbejder for innovative løsninger med sikker kørsel i fokus. Derfor har Børneulykkesfonden og Continental Dæk Danmark A/S indgået et meget givende samarbejde med fokus på vigtigheden af trafiklæring blandt børn.

Til det formål har Børneulykkesfondens udviklet en oppustelig Trafiklegeplads, med en tilhørende Trafikskole, hvor børnene vil blive testet i diverse trafikregler. Derudover har Børneulykkesfonden også udviklet en oppustelig Lastbil, som har til formål at lære børnene om de kritiske zoner, og hvordan børnene skal forholde sig som cyklister eller fodgængere til en lastbil. Til både Trafiklegepladsen og Lastbilen modtager Børneulykkesfonden støtte fra Continental Dæk Danmark A/S, så det er muligt for børn på en sjov og aktiv måde at lære om sikker færdsel i trafikken.